Før bilder Etter bilder med gulvsliping Før bilder Etter bilder av gulvsliping

Vedlikeholdsprogram

Å forsøke vedlikeholde et gammelt og slitt gulv er bortkastet tid. Et vedlikeholdsprogram for gulv er avhengig av et gulv som er mottakelig for renhold.

Det betyr at vi sliper og behandler gulvet ditt på en profesjonell og fagmessig måte før vi setter opp et vedlikeholdsprogram. Følges programmet av renholderne, har gulvet lengre levetid før ny sliping og overflatebehandling er nødvendig.

Vi foretar en befaring og vurderer gulvets tilstand. Vi gir deg vår behovsvurdering og setter opp en avtale om vedlikehold. Med en god plan sparer du penger og slipper ny renovering. I tillegg øker du gulvets levetid. Ta kontakt med oss og vi gir deg en tilpasset plan for dine gulv.

Hvorfor velge Gulvmannen ?

Foruten å ha gode priser og utføre kvalitets håndtverk skal Gulvmannen også tilby et komplett
vedlikeholdsprogram slik at kunder som ønsker lengre levetid på sine gulv har mulighet for å velge gjevnlige intervaller med utført vedlikehold
Gulvmannen`s  verdier kan karakteriseres med respekt og ansvarlighet overfor våre omgivelser.
Våre ansatte har en offensiv, inkluderende og tillitsfull holdning, med vilje til nyskaping.
Vi skal gjenom dialog kunne kommunisere åpent og ærlig med våre kunder. Som utøvende håndtverksbedrift er det viktig for oss å sette følgende i fokus:

Punklighet – Ryddighet – Renslighet – Sikkerhet – Trygghet

etterbehandling av gulv sidebilde

Etterbehandling av gulv

Det finnes mange typer etterbehandling av gulv. Vi bruker bare kvalitetsprodukter for å oppnå et varig og bestandig resultat. Vi lakker, oljer, luter og utfører såpevask av gulv.

renhold av gulv sidebilde

Renhold av gulv

Det finnes en rekke produkter på markedet som er utviklet for renhold av parkett og ulike typer tregulv som er overflatebehandlet. Vi har god oversikt over de beste produktene på markedet.

vedlikeholdspriogram sidebilde

Vedlikeholdsprogram

Vi foretar befaring og vurderer gulvets tilstand. Vi gir deg vedlikeholdsråd og setter opp en avtale om vedlikehold. Med en god plan sparer du penger og slipper ny renovering.

GRATIS BEFARING

Ta kontakt for å avtal en gratis befaring

Vi har lang erfaring mot privat og bedriftsmarkedet og kan tilby et bredt sortiment av tjenester knyttet til gulvsliping og gulvbearbeiding.
GRATIS BEFARING